top of page

Zelfliefde challenge

Dag 7

Liefdevol douchen op de laatste dag.

Vandaag gaat het over je lichaam, het bedanken van je lichaam. Ik ken veel mensen die niet tevreden zijn met hun lichaam. Negatieve gedachten en gevoelens, niet lekker in het velletje zitten. Onzekerheid en schaamte. Ik zeg niet dat het er niet mag zijn, en ik heb dan ook niks te klagen vind ik zelf. Maar het is toch zó jammer als je jezelf niet mooi vindt...

Maargoed, buiten het feit dat je lichaam jouw stoffelijk omhulsel is, heeft het ook een functie. En laten we het lichaam nu eens bedanken voor de functie ervan.

Bedank je lichaam tijdens het wassen onder de douche.

Beetje raar om dat van je te vragen he? Maar ik doe het toch.

Of je nu wel of niet tevreden bent met je lichaam, je kijkt deze video nu en dat betekent dat je nog leeft. Dat betekent dus ook dat je lichaam je tot nu toe in leven heeft gehouden en jou gedragen heeft. Jouw lichaam is constant bezig om jou in leven te houden. Wat je er ook in giet of hoeveel chips je ook eet, je lichaam doet altijd zijn best. Hoe fijn is dat? Het is alleen maar bezig met celvernieuwing, je immuunsysteem is aan het werk om ontstekingen in het gareel te houden enzovoorts. Daar mag het toch wel wat liefde voor ontvangen? 

Als je nu denkt; WTF Pim? Nu ben je aan het doordraaien. Snap ik. Maar als je bedenkt dat alles energie is  en dus alles een trillingsfrequentie heeft, dat heeft jouw lichaam dat ook. Als jij lief bent tegen jezelf heeft dat daadwerkelijk invloed op hoe je je voelt en hoe gezond je bent. Ik zal hier niet te diep op ingaan want dit is zware kost op de vroege ochtend, maar het werkt. Dus doe het nou maar gewoon, ook al voelt het gek. Je dankwoord wordt gehoord ;)

Veel succes en geniet van je douchebeurt!

Wil je iets met me delen over de challenge? Graag!

Laat het me weten via het contactformulier.

Liefs,

        

Pim

Logo.png
bottom of page