top of page

FLY ontspanningsmassage

een moment alleen voor jou

Hart
DSC02322_edited.jpg

Huidhonger, stress, pijn of een tekort aan oxytocine of gewoon een kadootje voor jezelf?

Boek je massage bij Authentiek.

Met liefde geef ik jou een Intuïtieve ontspanningsmassage of een Lomi Lomi massage, niet te hard, niet te zacht. Jij hoeft alleen maar te genieten! 

 

Terug in je lichaam komen en de boel even de boel laten zijn.

Intuïtieve Ontspanningsmassage

  • ca. 60 minuten - €50,- (rug, benen en voeten)

  • ca. 75 minuten - €60,- (full body incl. hoofd) 

 

Dit is een heerlijke massage waarbij de spiergroepen afzonderlijk van elkaar meegenomen worden, hoewel het géén sportmassage is. Het is en blijft een ontspanningsmassage. Prima massage voor de 'beginner' maar daarom niet minder lekker en altijd met een liefdevolle intentie vanuit mij.

 

Lomi Lomi Massagebeleving

  • ca. 90 minuten €90,- (full-body incl. buik en hoofd) - door mijn zwangerschap is deze massage tijdelijk niet boekbaar. Wel de alternatieve:

  • ca. 60 minuten €65,- Lomi Lomi Full-body massage

 

Dit is een zeer complete en intieme massage waarbij overgave, vertrouwen en ont-spanning van grote waarde zijn. Deze massage kenmerkt zich door de lange zachte strijkingen met de onderarmen en handen. Als je je moeilijk kunt overgeven en naakt-heid spannend vindt, kun je beter kiezen voor mijn intuïtieve ontspanningsmassage. Tijdens deze massage draag je geen ondergoed en word je bedekt door een dunne doek. Lomi Lomi is meer dan alleen massage, het is een heerlijke liefdevolle beleving waarmee je je lichaam eert. Een kadootje aan jezelf!

 

We werken met een een intentie die je voorafgaand aan de massage aan mij laat weten. Ik beziel dan de olie met jouw intentie en roep onze spirithelpers aan. Wat volgt is een zachte, sensuele, spirituele massage met veel olie onder het genot van vrolijke Hawaiaanse muziek. Na afloop mag je rustig bijkomen. Voor de échte liefhebber: Ultiem ontspannen!

 

De Lomi Lomi massage mag dan wel intiem zijn, er worden echter géén genitaliën aangeraakt.

Indien het voor mij niet goed voelt om iemand een Lomi Lomi Massage te geven behoud ik me het recht voor om de afspraak te weigeren. Massage is een energieuitwisseling en moet voor beide partijen comfortabel zijn. 

 

 

___________________________________

Let op, voor alle afspraken geldt: Bij annuleringen minder dan 24 uur voorafgaand aan de afspraak is de betaling niet-restitueerbaar. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, dan mag je je plek wel aan iemand anders geven. Laat mij dit dan even weten.

Adres massagepraktijk:

Rolduckerstraat 155

6461VL Kerkrade

bottom of page