top of page

you choose you

Hart
Hart

1-op-1 Fly traject: First love yourself

Je bent jezelf kwijtgeraakt. Je komt er nu achter dat je nooit geweten hebt wie je eigenlijk bent. Dat je altijd leeft voor andere mensen. Dat je jezelf wegcijfert.

Wie ben jij als alles om je heen wegvalt? Alles waarvan je dacht dat het jouw leven betekenis gaf. Als je er opeens alleen voor staat?

Wie ben jij als de weg voor je openligt? Wat zou je kiezen? Wat zou je willen?  

 

Geen idee.

Herken je dit?

Shit hè?

Je bent net weer vrijgezel en ziet de toekomst vrij hopeloos in. Het wil toch allemaal niet lukken in de liefde. Je denkt terug aan al die keren dat je gespannen thuis zat te wachten op hem. Totdat hij iets liet horen. Op je werk kon je je niet concentreren en echt genieten met je vriendinnen was er ook niet bij. Je gebruikte hem als kapstok, daar hing je je dag en je leven aan op. Uitgeblust en onzeker sta je er nu alweer alleen voor. Al die tijd wist je al dat er iets niet klopte maar je kon er de vinger niet opleggen. Het was een gevoel, maar je had geen bewijs en je wilde het liever ook niet zien, dat het niet klopte. En nu is het toch echt aan het licht gekomen dat jouw gevoel al die tijd goed zat. Dit is niet de eerste keer dat iemand je belogen en bedrogen heeft. In het begin was het zo mooi, hij was zo lief. Je had deze keer écht hoop dat dit de man van je dromen zou zijn, dat hij onvoorwaardelijk van je zou houden. Dat had je nu wel echt verdient na al die ellende van vorige relaties. Maar niets was minder waar, het ging ook nu mis.

Dit kan zo toch niet meer doorgaan?!

Je bent er klaar mee. Je bent klaar met die onzekerheid, spanning en het aantrekken van dit ‘type’ mannen in je leven. Dit kan zo niet doorgaan, je moet hier iets mee. De enige constante in jouw levensverhaal ben jij, dus jij zult hier iets mee moeten als je wilt dat de toekomst anders verloopt dan voorgaande jaren. Doorgaan zoals het altijd geweest is, is geen optie meer. De rest van je leven alleen doorbrengen zie je niet zitten maar nóg zo’n energievretende, vernietigende relatie wil je absoluut niet. Wat nou als dit nog eens gebeurt? Dat ga je niet trekken. Het is nu tijd om het heft in eigen handen te nemen en te kiezen voor jezelf. Kiezen wat goed voor jou is!

Hoe zou het voor je zijn als je gaat vertrouwen op je eigen gevoel en daardoor niet meer blijft hangen in, of sterker nog, begint aan ongezonde relaties? Als je zonder twijfel bij jezelf voelt van: ‘Hé, dit voelt niet goed. Hier trek ik mijn grens.’. Je verlangt altijd naar een leven vol van vertrouwen, rust en liefde. Een leven waarin je jezelf ziet als een krachtige vrouw met een flinke portie zelfvertrouwen. En een leven waarin anderen jou daar óók voor aanzien en waarderen. Dat je doet waar JIJ behoefte aan hebt zonder schuldgevoelens of het kritische stemmetje dat jouw afkeurt. Hoe zou het zijn als je je eigen grenzen gaat herkennen en deze ook daadwerkelijk durft aan te geven aan anderen? Dan is de tijd van jezelf wegcijferen en je eigen behoeftes negeren voorbij en leef jij je leven naar de nieuwe standaarden die je zelf bepaald hebt. Een gevoel van vertrouwen hebben in wat de toekomst je brengt, zou dat niet fantastisch zijn?   

Dit is mogelijk als je instapt in het F.L.Y. Traject – First Love Yourself

ca. 3 maanden

 • 8 modules met betrekking tot het cultiveren van zelfliefde en (zelf)vertrouwen

 • 8 privé sessies met mij van 1,5 uur

 • Een werkboek en huiswerkopdrachten

 • Levenslang toegang tot de theorie

 • Bonus: 3 begeleide meditaties om thuis te doen

 • Bonus: Eenmalig gratis toegang tot een groepsactiviteit (zodra het weer mogelijk is).

 

Waar sta je na afloop van het traject?

 • Je zult niet meer langer in ongezonde relaties blijven dan goed voor je is.

 • De toekomst ga je vol vertrouwen en rust tegenmoet en je trekt de mensen aan die jou respecteren, waarderen en liefdevol met je omgaan.

 • Je hebt een goede balans gevonden tussen voldoen aan behoeftes van anderen en voldoen aan je eigen behoeften.

 • Luisteren naar je gevoel gaat je gemakkelijk af, je verraad jezelf niet meer.

 • Je durft keuzes te maken die belangrijk zijn voor jou ongeacht wat een ander daarvan vindt en je staat achter die keuzes.

 • Je houdt meer van jezelf, vind jezelf een leuk mens en straalt van het zelfvertrouwen.

 

 

 

Wanneer je met mij aan de slag gaat kun je rekenen op een liefdevol confronterende sparringpartner.

Ik geef eerder constructief advies dan dat ik mijn waarden en ideeën aan je wil opleggen. Door middel van uiteenlopende oefeningen en theorie gaan we ontdekken wat onder de oppervlakte ligt. Je zult bewuster van jezelf en je omgeving worden waarbij hoofdstukken afgesloten kunnen worden en nieuwe deuren zich openen.  Meer informatie over mij vind je hier.

 

In geld uitgedrukt is de investering €799,-. In tijd uitgedrukt is de investering ca. 17 uur, waarvan 8 sessies met mij (fysiek of virtueel) en de overige tijd spendeer je hopelijk aan de thuisopdrachten. In commitment uitgedrukt is de investering dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je deelname aan het traject en je eigen leven. Dit is misschien wel de moeilijkste investering. Als jij krampachtig vast wilt houden aan de identiteit die je jezelf aangemeten hebt in al die jaren, dan gaat er niks gebeuren. Ook hebben andere mensen nergens schuld aan. Het kan écht anders! Je durft je kwetsbaar op te stellen en praat niet alleen, maar luistert ook. Net zoals ik. We staan beide open om nieuwe dingen te leren en we kijken verder buiten de eigen kaders, met een vleugje humor. Nu al zin in!

Deze mensen zijn je voorgegaan:

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Betalen in 2 of 3 termijnen is mogelijk.

Kunnen sessies ook in de avonduren gepland worden?

De sessies vinden plaats op basis van beschikbaarheid. Meestal is hier wel een mouw aan te passen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Ik woon niet in de buurt of spreek liever niet fysiek af, kan dat?

De sessies zijn mogelijk op afstand via Zoom/Skype.

Kan ik ook een losse sessie boeken?

Dat kan theoretisch wel. Als wij elkaar niet kennen vraag ik me af in hoeverre we resultaat kunnen boeken in één enkele sessie. Er is vaak tijd nodig om een band op te bouwen, maar dat wil niet zeggen dat er niks mogelijk is in een sessie. Bij twijfel, stuur me een bericht! 

Wat is de tijd tussen de sessies?

De tijd tussen de bijeenkomsten is meestal 1 tot 2 weken. Het traject duurt minimaal 2 maanden en maximaal 6 maanden.

Hoe weet ik zeker dat je mij kunt helpen?

Als jij je kunt vinden in bovengenoemde situatie of je ondervindt dezelfde problemen in andere facetten van je leven bijvoorbeeld op het gebied van vriendschappen of werk, dan zul jij zeker de vruchten plukken na afronding van dit traject. Wanneer de problematiek om meer diepgang vraagt dan tot waar mijn eigen competenties reiken, zal ik in overleg stoppen met de coaching of doorverwijzen naar anderen die beter aansluiten bij jouw proces.

Is dit hetzelfde als relatietherapie?

Nee. Ik zorg er niet voor dat jij weer in verbinding komt met je ex-partner. Ik help je de verbinding met jezelf te herstellen. Dit is wel een uitstekend uitgangspunt voor toekomstige relaties.

Kan ik dit traject ook doen als ik nu een relatie heb?

Dat kan zeker. Ook in een relatie is het belangrijk om te werken aan zelfliefde en de verbinding met jezelf. In de meeste gevallen zal het de relatie ook ten goede komen, behalve als jouw partner niet om kan gaan met jouw transformatie. Waarschijnlijk is het dan ook niet de perfecte match.

Ik heb een fijne relatie maar merk dat ik wel last heb van bovengenoemde zaken zoals mezelf wegcijferen en niet mijn grenzen kunnen aangeven. Is dit traject dan iets voor mij?

Zeker weten! Dit traject legt de focus op leren houden van jezelf en de verbinding met jezelf herstellen en verbeteren. Op die manier verbeter je alle relaties en daarmee ook je eigen leven.

Is er een kennismakingsgesprek?

Na aanmelding dien je een intakeformulier in te vullen en daarna bellen we met elkaar. Als er behoefte is aan meer contact vooraf kun je dat altijd aangeven, dan plannen we iets in.

Is er voor jou nog een vraag onbeantwoord? Stel hem dan gerust hier. 

"Pim is een fijn persoon om mee te praten. Ze is toegankelijk, heeft een open en uitnodigende houding. Ik heb haar boven op een berg in Nepal leren kennen. Ik voelde me heel ellendig en na een gesprek met Pim voelde ik me zo veel beter. Ze sloot op een natuurlijke manier aan bij wat ik nodig had. Ook luistert ze zonder oordeel en geeft je een goed gevoel." - Sasja

"Bij het eerste gesprek voelde ik me direct op mijn gemak. Pim luistert écht naar je zonder te oordelen. Ze durft vragen te stellen die je anders tegen dingen aan laten kijken. De combinatie van oefeningen, gesprekken en haar praktische aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik mijn 'problemen' met andere ogen heb kunnen zien en daardoor beter in mijn vel zit. Nu kan ik weer met een positieve blik naar de toekomst kijken." - Raischa

"Ik vind Pim een bijzonder persoon.

Heel stoer, maar vooral ontzettend lief met fijne normen en waarden. Ik denk dat veel mensen iets van haar kunnen leren"

- Raquel

bottom of page