top of page

Zelfliefde tot de max

Hart
Hart

 ‘Niemand kan ervoor zorgen dat jij je te min voelt, zonder je eigen toestemming.’ – Eleanor Roosevelt

Relaties, het wil niet zo lukken bij jou en daar krijg je langzaam de schijt van. Ook deze keer heb je weer alles gegeven en bar weinig teruggekregen. In ieder geval niet waar je op hoopte. Ja, een hoop ellende heb je te verduren gehad en je zelfvertrouwen is nu tot beneden het 0-punt gedaald. Nu kun je jezelf weer uit die put gaan trekken, lekker dan! Je had gehoopt eindelijk de man van je leven gevonden te hebben om een toekomst mee op te bouwen, maar dat blijkt dan toch niet zo te zijn. En diep vanbinnen had je al lang door dat deze relatie geen gelijkwaardige toekomst had, maar toch hield je hoop en ging je ermee door. Liefde overwint toch alles?

 

Je studie is afgerond, je staat je mannetje op het werk en kunt goed voor jezelf zorgen. Ondanks dat je blij bent met je vriendenkring wil het in de liefde maar niet ‘lukken’. De relaties bestonden uit liegen, disrespectvol gedrag en grenzen werden constant overschreden. Je stond er alleen voor en hoe hard je ook probeerde de relatie te redden, het mocht niet baten. Onzekerheid, angst en gebrek aan zelfvertrouwen komen steeds vaker om de hoek kijken. Je omgeving ziet met lede ogen aan dat je je steeds opnieuw hebt laten meeslepen in een relatie die niet goed voor je is. Wanhopig vraag je je af of een liefdevolle relatie eigenlijk wel voor jou is weggelegd… Zoveel pijn wil je namelijk nooit meer!

 

Herken je dit:

  • Alweer koos je voor die man waarvan je al snel wist dat het eigenlijk geen goede keuze was.

  • Wanneer hij je oproepen negeerde liep je rusteloos te ijsberen door het huis en kon je je nergens toe zetten.

  • Je bent erachter gekomen dat hij niet één, maar meerdere keren gelogen heeft tegen jou zodat je zijn geheim(en) niet zou ontdekken.

  • Als je hem confronteerde wist hij het altijd zo te draaien dat jij aan jezelf ging twijfelen. Het twijfelen aan jezelf maakt je zó onzeker. Zie je het niet toch verkeerd allemaal?

  • Je onderbuikgevoel had jou al eerder verteld dat het niet klopte, maar steeds wachtte je op nóg meer redenen om er een punt achter te zetten.

Wanneer je doorgaat met deze verwoestende relaties volgt teleurstelling na teleurstelling, en uiteindelijk een ongelukkig leven. Het (zelf)vertrouwen dat je ooit had is gedaald tot ver onder het nulpunt. Verbitterd achter blijven en de rest van de wereld zien doorgaan is toch niet hoe je je leven voor je zag? Wat zou je nou écht willen?

 

Is het niet eens tijd om stappen te gaan zetten die goed zijn voor JOU?

Maak dan een eerste afspraak voor een waardevolle gratis sessie. 

Pim Bemelen
Authentiek

MAak een afspraak

of

stel een vraag

Contact

Adres:
Pim Bemelen
Schummerstraat 14
6462GE Kerkrade

Telefoon:
06 48 68 51 60

Email:
authentiek@zijnengenieten.nu

KvK: 81350988

 

Contact

Remember to Fly: First love yourself

bottom of page