top of page

FLY ontspanningsmassage

een moment alleen voor jou

Hart

Huidhonger, stress, pijn of een tekort aan oxytocine of gewoon een kadootje voor jezelf?

Boek je massage bij Authentiek.

Met liefde geef ik jou een intuïtieve ontspanningsmassage of een Lomi Lomi massage, niet te hard, niet te zacht. Jij hoeft alleen maar te genieten! 

 

Terug in je lichaam komen en de boel even de boel laten zijn.

Intuïtieve Ontspanningsmassage

  • ca. 60 minuten - €50,- (rug, benen en voeten)

  • ca. 75 minuten - €60,- (full body incl. hoofd) 

 

Dit is een heerlijke massage waarbij de spiergroepen afzonderlijk van elkaar meegenomen worden, hoewel het géén sportmassage is. Het is en blijft een ontspanningsmassage. Prima massage voor de 'beginner' maar daarom niet minder lekker en altijd met een liefdevolle intentie vanuit mij.

 

Lomi Lomi Massagebeleving

  • ca. 90 minuten €80,- (full-body incl. hoofd)

 

Dit is een zeer complete en intieme massage waarbij overgave, vertrouwen en ont-spanning van grote waarde zijn. Deze massage kenmerkt zich door de lange zachte strijkingen met de onderarmen en handen. Als je je moeilijk kunt overgeven en naakt-heid spannend vindt, kun je beter kiezen voor mijn intuïtieve ontspanningsmassage. Tijdens deze massage draag je geen ondergoed en word je bedekt door een dunne doek. Lomi Lomi is meer dan alleen massage, het is een heerlijke liefdevolle beleving waarmee je je lichaam eert. Een kadootje aan jezelf!

 

We werken met een een intentie die je voorafgaand aan de massage aan mij laat weten. Ik beziel dan de olie met jouw intentie en roep onze spirithelpers aan. Wat volgt is een zachte, sensuele, spirituele massage met veel olie onder het genot van vrolijke Hawaiaanse muziek. Na afloop mag je rustig bijkomen.

 

Voor de échte liefhebber: Ultiem ontspannen!

 

De Lomi Lomi massage mag dan wel intiem zijn, er worden echter géén genitaliën aangeraakt.

Mannen die nog nooit eerder een massage hebben gehad én die ik niet persoonlijk ken, kunnen eerst een Intuïtieve ontspanningsmassage boeken voordat ik een eventuele Lomi Lomi massage geef.

 

 

___________________________________

Let op, voor alle afspraken geldt: Bij annuleringen minder dan 24 uur voorafgaand aan de afspraak is de betaling niet-restitueerbaar. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, dan mag je je plek wel aan iemand anders geven of eenmalig verzetten. Laat mij dit dan even weten.

Adres massagepraktijk:

Rolduckerstraat 155

6461VL Kerkrade

bottom of page