top of page

F.L.Y. Nights 

This night: First Love Yourself

Hart

Zelfliefde - Meditatie - Cacao - Verbinding

Ben je even helemaal klaar met alle rollen die je in je leven te spelen hebt? Je komt thuis, pleurt je tas in de hoek en vraagt je af hoe je deze dag in godsnaam nog moet doorkomen voordat je eindelijk horizontaal mag gaan. Of je mailbox nu uitspuilt, je nog 12 dingen moet regelen vóór 8:00 uur morgenvroeg, gedachten eindeloos door je hoofd blijven gaan, je kind de hele dag op repeat staat met 'Mamaaaa?!', of misschien wel allemaal tegelijk! Het is even genoeg. Een avondje puur en alleen voor jezelf is alles wat je nu nodig hebt. Even helemaal niks. Je weet heel goed dat je vaker quality time met jezelf 'moet' plannen maar op de één of andere manier lijken andere dingen steeds weer belangrijker. En als die dingen dan gedaan zijn, plof je liever op de bank dan dat je actief iets voor jezelf gaat doen. Heel begrijpelijk, maar voel je je dan ook voldaan en energiek? Denk het niet. Tijd om even met jezelf aan de slag te gaan dus. 

Een F.L.Y. Night is net zoals een tupperware party, maar dan anders. 

Je hebt vast wel eens gehoord van de beruchte Ladies Night Parties toch?! En anders ken je nog wel de Tupperware party van vroeger. Nou, de F.L.Y. Night is net zo'n party maar dan anders. Denk wierrook, dekentjes, kaarslicht en een warme mok in je hand. Dat soort avonden organiseer je meestal omdat je jezelf iets gunt, dat heb je namelijk verdiend. Een F.L.Y. Night is dé variant van zo'n party maar dan op het gebied van verbinding, persoonlijke groei en ontspanning.

Een avond (of middag) gevuld met bewust-zijn, vasthouden en loslaten en het oefenen in zelfliefde. Dit alles in een safe space waarin iedereen zichzelf mag zijn, waarin niks moet en alles mag. Het draait die avond niet om presteren of doelen behalen. De insteek van de avond is verbinding maken met elkaar en vooral óók met jezelf door een meditatie, een oefening of een sharing.  

Het gaat niet om presteren of doelen behalen, maar om verbinding maken

met anderen en vooral óók met jezelf.

Even naar binnen duiken door middel van liefdevolle avond en naar elkaar luisteren zonder te oordelen. Leren over jezelf en vrede hebben met het resultaat. Iedereen krijgt de kans om zijn of haar stukje te delen over een bepaald thema. Je mag ook de hele avond zwijgen. Alles is oké. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is dan precies de bedoeling van zo'n F.L.Y. Night?

  • Prijs: €11 - €33,- per persoon afhankelijk van het programma

  • Duur: 2 - 3 uur.

  • Minimaal 2 personen, maximaal 10 personen.

Je kunt meedoen met openbare FLY Nights óf deze avond boeken met een aantal vriendinnen. Wil je deze avond boeken met je eigen groepje, stuur mij dan een bericht om een datum te bespreken.

 

De data voor de openbare FLY Nights zijn:

Woensdag 24 april 19:00 - Sharing & Shaking practice

Zaterdag 11 mei 11:00 - Sharing, Cacao & Microdose truffels

Door te betalen reserveer je je plek.

Let op: als je plekje eenmaal gereserveerd is, is dit niet-restitueerbaar. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen dan mag je je plek wel aan iemand anders geven. Laat mij dit dan even weten.

WhatsApp Image 2023-07-08 at 17.59_edited.jpg
bottom of page